Dinardica

Dinardika je destinacija za one koji streme ka vlastitom razvoju i promjeni na bolje. Za one koji streme ka nečemu novom kako bi postigli balans u životu.

Dinardika je poziv za izlazak iz zone komfora i prelazak vlastitih granica.

Dinardika je prostor za sticanje znanja za cijeli život, iskustava koja razbuđuju i novih prijateljstava.

Domaće je najbolje

Dinardika je mreža lokalnih preduzetnika koji su se udružili da bi kreirali nove sadržaje i osigurali da vaš boravak na otvorenom bude ispunjen, siguran i nezaboravan.

Voće, povrće i ostala hrana koju nudimo pripremljena su od namirnica lokalnog porijekla.

Dinardika je tu za vas cijelu godinu – svaka sedmica u mjesecu je nova prilika da izađete iz uobičajenog i uradite nešto za sebe i svoje najbliže.

domace je najbolje

Imate dvije mogućnosti :

Možete se prijaviti za učešće na nekom od naših događaja

Zatražiti prijedlog za odvojen boravak, putovanje ili aktivnosti

Vrijednosti koje nudimo

Kroz UM nudimo prilike i vježbe za unutrašnji mir, samopouzdanje, emocije, ravnotežu, meditacije, spoznavanje sebe, spoznavanje drugih, spoznavanje unutrašnjeg i vanjskog svijeta na dublji način.

Kroz TIJELO nudimo prilike za regenerisanje, podešavanje metabolizma, čišćenje, unapređenje motorike, mršavljenje i debljanje. Ukratko balansiranje.

Kroz PRIRODU nudimo naš okoliš i njene ekosisteme kao poligone za nove spoznaje, produbljivanje sklonosti, učenje, razvoj vještina, zaljubljivanje u prirodu tj. živi svijet (životinje, ljude, biljke, gljive), ali i astronomiju.

logo-dinardica

Kreiraj svoje putovanje